Breadcrumb

A FANOX egy elismert, ipari elektromos készülékeket gyártó vállalat, ami a modern motor- és vezérlésvédelemre szakosodott. Már a kezdetektôl fogva elsôdleges céljának tûzte ki, hogy megalapozza és fenntartsa a legmagasabb szintû vásárlói kiszolgálás minôségét és a vásárlók elégedettségét. Mindezt a legkiválóbb minôségû termékek versenyképes áron történô forgalmazásával kívánja elérni. Ennek elérése és fenntartása érdekében a FANOX bevételeinek jelentôs részét használja fel a K+F (kutatási és fejlesztési) osztály, ahol a legmodernebb technológiák felhasználásával fejlesztik a védelmi reléket.


A FANOX az ISO 9001:2001 szabvány alapján tanúsított minôségpolitikával rendelkezik. A FANOX-termékek megfelelnek a hatályban lévô nemzetközi szabványoknak, rendelkeznek CE minôsítéssel, és az USA-beli UL (Underwriters Laboratories), a kanadai c-UL, valamint a PTB hitelesítette reléiket az EEx e típusú motorokhoz. A FANOX egyedivé teszi termékeit más gyártók számára is: Brand Labelling. A FANOX kereskedelmi hálózata lefedi mind az öt kontinenst, így garantálni tudja az egész világra kiterjedô ellátást.

• Motorvédelem
• Szivattyúvédelem
• Generátorvédelem
• Felvonóvédelem
• Közepes áramerôsségû rendszerek védelme
• Egyedi elektromos termékek

              

Megosztom!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

© 2013 aszinkron.hu / Aszinkron Kft. All Rights Reserved.
Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 created: neoarted  Powered by CMS, HTML5, Joomla