Szállítás

A megrendelt termékek a rendeléstől számított 3-4 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. Ez alól kivételt képeznek azon termékek, melyek az importőrnél sem találhatóak raktáron, ezen cikkek esetében a szállítási idő kihúzódhat 3-4 hétre. Ilyenkor minden esetben értesítjük a megrendelőt a szállítás elhúzódásáról.
A termékeket az MPL a Magyar Posta futárszolgálata kézbesíti az alábbiak szerint:
A csomagkézbesítő munkaidőben kísérli meg a csomag kézbesítését, ha nem talál megfelelő személyt a helyszínen, akkor újra megkísérli a csomag kézbesítését, de mindkét alkalommal értesítőt hagy maga után, mellyel a címzett átveheti csomagját az azon feltüntetett postahivatalban. A csomag ellenértékét a postai alkalmazottnak kell átadni kézbesítéskor (ez alól kivételt képez természetesen, ha az átutalással történő fizetést vagy a személyes átvételt választja). Fontos! Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomag átvételét tagadják meg, és haladéktalanul értesítsenek minket a történtekről.

Szállítási díjak

A szállítási díjakat a megrendelt termékek súlya alapján minden esetben a kosárba tétel esetén a rendszer automatikusan kiszámolja, és a "Vásárlás hitelesítése" ablakban külön sorban feltünteti, így nem kell Önnek bajlódnia az alábbi táblázatból történő számolgatással:

SúlyElőre utalásos szállítási díjUtánvétes szállítási díj
0 - 2 kg 1 170 Ft 1 680 Ft
2 - 5 kg 1 330 Ft 1 830 Ft
5,1 - 10 kg 1 480 Ft 1 990 Ft
10,1 - 20 kg 1 785 Ft 2 295 Ft
20 kg felett 2 105 Ft 2 610 Ft

Az árak 2013. január 1-től visszavonásig érvényesek!
A szállítási díjak az ÁFA-t tartalmazzák!

Megosztom!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

© 2013 aszinkron.hu / Aszinkron Kft. All Rights Reserved.
Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 created: neoarted  Powered by CMS, HTML5, Joomla