Breadcrumb

 

Robbanásbiztos motorok minőségi szerelése

Az MSZ.0453 005/1-88 OBF. által elismert és engedélyezett minősítéssel rendelkezünk  robbanás biztos villamos gépek tekercselésére  javítására és minősítésére. SGS által végzett EBK. audit és minősítés. MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer került bevezetésre.

Környezetvédelmi tevékenységünk a fejlődési folyamat szerves részét alkotja. Törekszünk a legmodernebb és legmegfelelőbb, az innováció által állandóan korszerűsödő technikai eszközök, környezetbarát technológiák alkalmazására. Tevékenységünk működésével kapcsolatosan a környezeti hatásokat és teljesítményünket rendszeresen értékeljük és az azokat befolyásoló negatív tényezőket igyekszünk a legalacsonyabb mértéken tartani. Társaságunk a környezettudatos gondolkodást fejleszti, tevékenységének részeként kezeli.

Céljaink

A céljaink megvalósulása érdekében az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtetünk. Kormányzati megrendelőink (hon- és rendvédelmi, katasztrófavédelmi stb. szervezetek) elvárásainak teljesítése érdekében minőségirányítási rendszerünk kiépítésénél figyelembe vettük a NATO AQAP 2110 kiegészítő követelményeit is. A vezetéstől elvárjuk a minőségirányítási feladatok megértését, a rendszer elemeinek felelős alkalmazását, a feladatokkal való teljes azonosulást, a folyamatok javításának tudatos segítését.

tovább olvasom...

Megosztom!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

© 2013 aszinkron.hu / Aszinkron Kft. All Rights Reserved.
Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 created: neoarted  Powered by CMS, HTML5, Joomla