Az ASZINKRON Kft. egy egyedi gyártású kiegyensúlyozó gépet és NISSAN PS125 típusú gyalogkíséretű targoncát vásárolhatott az Új Széchenyi Terv „Mikrovállalkozások fejlesztése” című konstrukció keretében. A közel 4 millió Ft összértékű gépbeszerzést 1,64 millió Ft kedvezményes mikrohitel és ugyancsak 1,64 millió Ft vissza nem térítendő támogatás tette lehetővé.

A 1992-ben alakult Aszinkron Kft. elsősorban búvárszivattyúk és villanymotorok javításával foglalkozik, melyek javításának fontos része az egyes alkatrészek profi kiegyensúlyozása. Ez a munkafolyamat eddig csak külső, vidéki vállalkozások igénybevételével volt megoldott. A beszerzett kiegyensúlyozó gép segítségével jelentős mennyiségű időt és pénzt fog megtakarítani a Kft., amit eddig az alkatrészek szállításra és mások által végzett munka elvégzésére fordított. A gyalogkíséretű targonca, a nehezebb munkadarabok gyorsabb és biztonságosabb mozgatását teszi lehetővé a telephelyen belül, 1,25 tonnás teherbírása és több mint 2,5 m emelési magassága bármely felmerülő feladat elvégzésére kiválóan alkalmassá teszik.

A gépek beüzemelése megtörtént, már használatba is vették azokat és az azóta eltelt rövid idő alatt is látszik, milyen jelentős mértékben fogják megkönnyíteni a Kft. és a dolgozók mindennapjai.

Aszinkron Villamosgépjavító és Kereskedelmi Kft
Cím: 6400 Kiskunhalas, Olajbányász utca 9. E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megosztom!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

© 2013 aszinkron.hu / Aszinkron Kft. All Rights Reserved.
Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 created: neoarted  Powered by CMS, HTML5, Joomla