Elromlott villanymotor miatt áll a termelés?

Vállaljuk villanymotorok javítását, tekercselését, illetve teljes körű felújítását. A normál vagy a sürgős tekercselési szolgáltatást választva Ön határozza meg, hogy az ár vagy az idő a fontosabb paraméter.
Optimalizált beszerzési, és raktározási rendszerünknek köszönhetően a javításhoz szükséges villanymotor alkatrészeket közvetlenül a gyártótól szerezzük be. Ennek köszönhetően a tekercselés, és egyéb javítási szolgáltatásaink a legkedvezőbb áron vehetők igénybe.

A villanymotor javítás menete:

I. Szállítás
A villanymotort telephelyünkre (1103 Budapest, Vaspálya u. 12.) szállítja, vagy egyeztet munkatársunkkal a szállításról.
II. Diagnosztika
Megvizsgáljuk a villanymotort, megállapítjuk a hiba okát és ajánlatot adunk a javításra.
III. Javítás
A javítás megrendelése esetén az előzetes vizsgálat díjtalan, egyéb esetben vizsgálati díjat számolunk fel. A javítás időtartamát minden esetben – a károsodás mértékétől függően – egyedileg határozzuk meg. A telephelyünkre szállítást követően ez átlagosan egy hét.
IV. Utókövetés
Az általunk elvégzett javításra 6 hónap garanciát vállalunk. Amennyiben a javítás után további kérdés merül fel a villanymotorral kapcsolatban állunk rendelkezésére.

Sürgős tekercselésre van szüksége?

Meghibásodott motorja nélkülözhetetlen a munkája során? Sürgős esetben akár már 3 napon belül megjavítjuk villanymotorját. Kérjük ezzel kapcsolatban egyeztessen előre kollégáinkkal!

Megosztom!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

© 2013 aszinkron.hu / Aszinkron Kft. All Rights Reserved.
Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 created: neoarted  Powered by CMS, HTML5, Joomla