Szivattyú karbantartást vállalunk társasházak, közintézmények, üzletközpontok, éttermek és irodaházak részére. A megfelelő szivattyú karbantartás révén a szivattyúk meghibásodása jelentős mértékben megelőzhető, elkerülhető. A folyamatos szivattyú karbantartás a szivattyú megfelelő működéséhez és szivattyú élettartamának a megnöveléséhez elengedhetetlen. A rendszeres szivattyú karbantartásnak köszönhetően a szivattyúk üzemeltetése költséghatékonyabbá válik, illetve nagyobb üzembiztonság is garantálható.

A szivattyú karbantartás időszakos, a karbantartásra mindig a körülmények és a megrendelő igényeinek megfelelően, előre egyeztetett időközönként és időpontban kerül sor. Az általunk javasolt karbantartási idő a szivattyú típusától és a felhasználási területétől függően 2 - 6 hónap között változik.

A szivattyú karbantartás díja a karbantartás gyakoriságától, a szivattyú típusától és a felhasználási területétől függ, és ennek megfelelően minden esetben egyedi árat adunk. A karbantartásba bevonni kívánt szivattyúkat minden esetben átvizsgáljuk, szükség esetén javítjuk és felújítjuk, majd ezután vállaljuk a szerződéses kötelezettségeket.

Szerződött partnereink részére a szivattyú karbantartáson felüli, esetleges szivattyújavítások árából kedvezményt biztosítunk, valamint sürgősségi esetben a nap 24 órájában - hétvégén és ünnepnapokon is - maximum 4 órán belül kiszállunk a helyszínre es elkezdjük a javítást, hibaelhárítást.

A szivattyú karbantartásban általában benne foglaltatik:

  • a szivattyú elektromos átvizsgálása
  • a kapcsolószekrény, az áramfelvétel ellenőrzése
  • az érintésvédelmi vizsgálat
  • szennyvíz szivattyúk esetén a tartály és a szivattyúfejek tisztítása
  • a visszacsapó szelepek ellenőrzése stb.
 

Megosztom!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

© 2013 aszinkron.hu / Aszinkron Kft. All Rights Reserved.
Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 created: neoarted  Powered by CMS, HTML5, Joomla