Cégünk tevékenységei közé tartozik az egy és három fázisú robbanásbiztos villanymotorok javítása. . A meghibásodott robbanásbiztos villanymotorok  javítása és szerelése folyamán, az ügyfeleink elvárásainak megfelelően, a legfontosabb szempontok a jól és szakszerűen végzett munka, a gyorsaság és az alacsony javítási költség. A szivattyújavítás során a meghibásodott alkatrészt, ha lehet, felújítjuk, azonban ha szükséges úgy új alkatrészre cseréljük.

Röviden mi is okozhat problémát

A robbanásbiztos villanymotorok olyan szerkezeti kialakításúak, hogy alkatrészeik környezettel érintkező felülete nem melegedhet az MSZ 4814 szabványban megengedett érték fölé, nehogy a környezetében lévő anyagot felrobbantsa. A megengedett melegedés a gép által veszélyeztetett, robbanásveszélyes anyagtól függ.

A gépeknek nem szabad szikrázni. A villanymotorok olyan kialakításúak, hogy a belsejükben keletkező szikra – ami lehet meghibásodás eredménye is – ne robbanthassa fel a villanymotort körülvevő anyagokat. Ez a feltétel a kapocsházukra is vonatkozik.

A robbanásbiztos villanymotorok szerkezeti csavarjai háromlapfejűek. A csavarok feje süllyesztett fészekben helyezkedik el, így csak speciális szerszámmal szerelhetők.

A robbanásbiztos villanymotorokhoz robbanásbiztos kapcsolókat, egyéb kiegészítő szerelvényeket kell alkalmazni.”

 

Megosztom!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

© 2013 aszinkron.hu / Aszinkron Kft. All Rights Reserved.
Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 created: neoarted  Powered by CMS, HTML5, Joomla