Shakti szivattyúk (I) Ltd egy igazánl tapasztalt gyártó, exportőr és szállító a mezőgazdasági, háztartási és ipari szivattyúk és motorok piacán. A cég széles skáláját kínálja a mezőgazdasági, háztartási és ipari szivattyúknak és motoroknak az ügyfelek megelégedésére.
Ez egy igen elismert cég, amely az ISO 9001:2008 valamint 9001:2000 tanúsítványok és a CE minősítést is megszerezte. Az ügyfelek, hogy a széles körben értékelik a páratlan minőségű, nagy hatékonyságú termékeiket, az alacsony energiafogyasztás és karbantartási követelmények köszönhetően, amely zökkenőmentes működést és  hosszú élettartamot garantálnak.

Többek közt ezeket az előnyöket megismerve választotta az Aszinkron Kft. ezen termékek forgalmazását, illetve biztosítja szivattyúinak és motorjainak szerviz hátterét.

Ma a Shakti szivattyú több mint 50 országban elérhető a világ 5 kontinensén. A gyár 16 hektáron, három termelő egységgel és több mint 600 dolgozóval rendelkezik, éves szinten milliós eladásszámmal büszkélkedhet. A Shakti a minőségben nem köt kompromisszumot ezáltal is sikerült a legkiválóbb minőségű szivattyúk létrehozása. Ezzel teremtve meg a biztos és állandó alapokat, amely olyan búvárszivattyú gyártásához vezetett amely:

  • kiváló teljesítményű
  • energia hatékony,
  • minimális karbantartást igényel
  • ökológiailag előnyös.

Csúcstechnológiájú gyártási lehetőségeivel, a Shakti 4”, 6”, 8”, 10” és 12” rozsdamentes acél búvár szivattyúkat gyárt a nemzetközi márkákkal versenyben.

                 

Megosztom!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

© 2013 aszinkron.hu / Aszinkron Kft. All Rights Reserved.
Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 created: neoarted  Powered by CMS, HTML5, Joomla