A generátorok védelmében a legnagyobb gondot a túlterhelés elleni védelem jelenti. A termikus mágneskapcsolók, biztosítékok és termikus relék használata nem elég hatékony, mivel a hibagörbéjük nem képes alkalmazkodni a mûködési határgörbéhez vagy a generátor vészleállási görbéjéhez; ez a görbe mutatja meg, a túlterhelés idôtartamának függvényében, hogy meddig mûködtethetô ilyen körülmények között jelentôs károsodás nélkül. A FANOX három eszközt kínál, hogy a generátor a megállapított határértékeken belül tudjon mûködni.

A GEN relék hatásos védelmet nyújtanak a túlterhelés, valamint a fázisingadozás és fáziskiesés ellen, továbbá kijelzik a vészleállás okát. Termikus memóriával is rendelkeznek, ami olyan módon tárolja a generátor melegedését és hûlését, hogy az már korábban regisztrált túlterhelés esetén hamarabb végez vészleállást. A 16 választható vészleállító görbe, amik a generátor határgörbéje alatt helyezkednek el, biztosítja a túlterhelés által okozott, helyrehozhatatlan károk veszélye nélküli megfelelô mûködést. A H relék gondoskodnak arról, hogy a frekvencia az elôzetesen megadott határokon belül mozogjon. Két független kimeneti relével rendelkezik, és a minimum vagymaximum kimenô frekvenciát figyelô relé a választott késleltetésnek megfelelôen lép mûködésbe.

Az U3 relék a berendezés feszültségértékeit vezérlik.

Megosztom!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

© 2013 aszinkron.hu / Aszinkron Kft. All Rights Reserved.
Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 created: neoarted  Powered by CMS, HTML5, Joomla