A FANOX egy elismert, ipari elektromos készülékeket gyártó vállalat, ami a modern motor- és vezérlésvédelemre szakosodott. Már a kezdetektôl fogva elsôdleges céljának tûzte ki, hogy megalapozza és fenntartsa a legmagasabb szintû vásárlói kiszolgálás minôségét és a vásárlók elégedettségét. Mindezt a legkiválóbb minôségû termékek versenyképes áron történô forgalmazásával kívánja elérni. Ennek elérése és fenntartása érdekében a FANOX bevételeinek jelentôs részét használja fel a K+F (kutatási és fejlesztési) osztály, ahol a legmodernebb technológiák felhasználásával fejlesztik a védelmi reléket.
A FANOX az ISO 9001:2001 szabvány alapján tanúsított minôségpolitikával rendelkezik. A FANOX-termékek megfelelnek a hatályban lévô nemzetközi szabványoknak, rendelkeznek CE minôsítéssel, és az USA-beli UL (Underwriters Laboratories), a kanadai c-UL, valamint a PTB hitelesítette reléiket az EEx e típusú motorokhoz. A FANOX egyedivé teszi termékeit más gyártók számára is: Brand Labelling. A FANOX kereskedelmi hálózata lefedi mind az öt kontinenst, így garantálni tudja az egész világra kiterjedô ellátást.
Az ipar nagy mennyiségben használ védelmi és vezérlôegységeket, gyakran egy eszköz több különbözô felügyeleti berendezést is igényel a megfelelô mûködéshez. A FANOX termékeinek nagy részét speciális eszközökre készítette, így különös figyelmet szentelt és szentel annak, hogy felszerelje ôket olyan kiegészítô funkciókkal, amik egy egységen belül lehetôvé teszik a teljes védelmi és vezérlési feladatok ellátását. Mindezt a speciális eszközökkel szemben támasztott piaci követelmények felmérése, valamint a vállalaton belüli tapasztalatok és szakmai háttér hasznosítása eredményezte, a FANOX így lett képes elôállni egy ilyen praktikus és gazdaságos megoldással. A kommunikáció, digitalizáció, védelem és vezérlés terén szerzett tapasztalatok tették
lehetôvé, hogy széles termékválasztékot tudjon kínálni az egyszerû feszültségvezérlô reléktôl, a motorvédelmi berendezések teljes kínálatán át, az elektromos alegységek kifinomult cellavédelmi és vezérlési rendszeréig. A bevezetô rész a fôbb termékekrôl ad bôvebb tájékoztatást, beleértve az egyes egységekbe beépített különbözô funkciókat is.

Ezek a termékek a következôk:
• Motorvédelem
• Szivattyúvédelem
• Generátorvédelem
• Felvonóvédelem
• Közepes áramerôsségû rendszerek védelme
• Egyedi elektromos termékek

Megosztom!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

© 2013 aszinkron.hu / Aszinkron Kft. All Rights Reserved.
Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 created: neoarted  Powered by CMS, HTML5, Joomla