Breadcrumb

A cél megvalósulása érdekében az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtetünk. Kormányzati megrendelőink (hon- és rendvédelmi, katasztrófavédelmi stb. szervezetek) elvárásainak teljesítése érdekében minőségirányítási rendszerünk kiépítésénél figyelembe vettük a NATO AQAP 2110 kiegészítő követelményeit is.

A vezetéstől elvárjuk a minőségirányítási feladatok megértését, a rendszer elemeinek felelős alkalmazását, a feladatokkal való teljes azonosulást, a folyamatok javításának tudatos segítését.

Minden munkatársunktól elvárjuk, a társaság arculatának megfelelő szakmai és magatartáskultúra betartását, a belső és külső minőségirányítási előírások szerinti munkavégzést, a hibás munkavégzés megelőzését, a folyamatos szakmai képzést.

Szállítóinkkal tartós együttműködést kívánunk fenntartani. Ennek érdekében elvárjuk, hogy minőségpolitikánkkal azonosuljanak, az általunk előállított termékek, vagy nyújtott szolgáltatások feleljenek meg az előírt magas követelményeknek.

Minőségpolitikánkat minden dolgozónkkal és szállítónkkal is megismertetjük. Tudatosítjuk bennük fontosságukat a minőségirányítási céljaink megvalósításához.

Minőségirányítási rendszerünk hatékonyságának növelése, tökéletesítése érdekében a vezetői átvizsgálás és munkatársaink, vevőink észrevételei alapján folyamatosan új minőségcélokat tűzünk ki. A GAMMA Műszaki zRt. múltja arra kötelez bennünket, hogy a minőségi munkavégzés terén az eddigi eredményeinket továbbfejlesztve növeljük a cég hírnevét, ezért elrendelem a Minőségirányítási Kézikönyvben előírt követelmények maradéktalan betartását.
Minőségpolitikánk megvalósításáért, az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerünk működtetéséért és fejlesztéséért felelősséget vállalunk.

Megosztom!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

© 2013 aszinkron.hu / Aszinkron Kft. All Rights Reserved.
Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 created: neoarted  Powered by CMS, HTML5, Joomla